• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
ANADOLU EVLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ
Site Haritası
Takvim
Logo
ANADOLU EVLERİ 1
Forum Konuları -> ISINMA ve SICAK SU ÖDEMELERİ HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ
uygur
02/12/2016
15:35
Aralık 2016’dan itibaren ısınma giderlerinin dairelerin cepheleri dikkate alınarak ortalama belirlenmesi ve buna göre hesaplama yapılması konusunda yönetime teşekkür etmek istiyorum.
Sonuçta 35-36 dairenin yer aldığı bina için yanan koca kazanın sadece yakanlar için değil de tüm bina için (ister kaloriferi açsın, ister kısık tutsun) yakıt harcadığı gerçeği böylece adaletli bir dağılım ile doğrulanmış oldu.
Zaten mevzuata göre tüm dairelerin 15 C ısıyı koruması gerekmekte olup, bu ısıyı korumak için güneşten faydalanan daireler ile kuzey cepheler arasında fark olması normal olmakla birlikte hiç tüketim yapılmaması o dairenin altındaki ve üstündeki dairelerin çok daha fazla tüketim yapmasına sebebiyet vereceği için adaletli olmayacaktır.
Yönetime genel kurulda alınan bu kararı uygulamaya soktukları için teşekkür eder, kolaylıklar dilerim.

Tuncay AL_ B.21
10/02/2014
23:23
MERKEZİ SICAK SU HAKKINDA;
Mutfak ve Banyo da kullanılmakta olan Merkezi sıcak Su pahalıdır. Bu nedenle Merkezi Sıcak Su İptal edilerek tüm daireler kişisel şofbene çevrilmelidir. Bu dönüşüm sistemi tüm dairelerde hazırdır. Kolaylıkla dönüşüm yapılabilir. Bunu'da site yönetimi topluca şofben ve diğer malzemeleri ile Projelendirilme işini yetkili firmalardan Teklif Toplayarak fiyat tesbiti yaptırmalıdır. Tüm Daireler için bir firma ile anlaşarak dönüşüm yaptırılabilir. EN AZINDAN YAZ BOYU MERKEZİ KAZAN’da Sıcak su üretmek için uğraşmaz. Yaz ayında Isınma sistemi kapalı olacağından;
SICAK SU TÜKETİM BEDELİ YAZIN DAHA PAHALI OLACAKTIR. Kişisel Şofbene Dönüldüğünde Sistemde rahatlar, Sıcak Su maliyeti’de çok ekonomik ve ucuz olur diye düşünüyorum.
Saygılarımla

Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam80
Toplam Ziyaret217816
SPOR SALONUMUZ
 Anadolu Evleri Sitesi Spor (Fitness) Salonu
BANKA HESAP NO

ANADOLU EVLERİ SİTESİ

Saat
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
ANADOLU EVLERİ

 Anadolu Evleri

ANADOLU EVLERİ SİT.